Εταιρεία

 

Η εταιρεία Health Plus SA ιδρύθηκε το 1991 με στρατηγικό προσανατολισμό να δραστηριοποιηθεί στον χώρο των παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων στο φαρμακείο.Το κομμάτι αυτό που αναπτύσσεται έντονα τα τελευταία χρόνια, αποτελεί το πιο δυναμικό και απαιτητικό τμήμα των πωλήσεων ενός φαρμακείου.

Η απόφαση αυτή , ήταν το αποτέλεσμα της διαπίστωσης έλλειψης προϊόντων στα φαρμακεία που να έχουν τα εξής δύο χαρακτηριστικά: Άριστη ποιότητα και προσιτή τιμή. Ο σταθερός προσανατολισμός στην σχέση ποιότητα – τιμή, μας φέρνει σήμερα,  να αποτελούμε έναν από τους ισχυρότερους διανομείς προϊόντων υγείας στην Ελληνική αγορά του φαρμακείου

Σκοπός της εταιρίας είναι η αποκλειστική διανομή και διάθεση των προϊόντων της σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα. Μέσω του άρτια καταρτισμένου τμήματος πωλήσεων, και σε συνεργασία με φαρμακευτικούς συνεταιρισμούς και φαρμακαποθήκες , καλύπτει σήμερα την συνολική αγορά των 12.000 φαρμακείων.

Από το 2004, έχει ξεκινήσει εξαγωγική δραστηριότητα στην Κύπρο, για το σύνολο των προϊόντων της, με πολύ καλές τοποθετήσεις στην κυπριακή αγορά.

Στόχος της εταιρίας είναι η τοποθέτηση όλων των προϊόντων της στο σύνολο της ελληνικής αγοράς, αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, παραμένοντας ανταγωνιστική σε ποιότητα και τιμές.


    

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ:

ΙΤΑΛΙΑ

FARMACEUTICI DOTT. CICCARELLI

PIETRASANTA PHARMA SPA

SPECCHIASOL S.R.L

FRALIZ S.N.C

OTOSAN

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

PRONOVA LABORATORIES

Αντιπρόσωπος στην Κύπρο:

IAMA PHARMACEUTICAL LTD, ΒΙΟΜ.Π.ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ, ΜΟΝΟΒΟΛΙΚΟΣ, ΛΕΜΕΣΣΟΣ – ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛ. 0035725203500